• Venda solidària de gorres

  4 de novembre de 2014

  POSA’T LA GORRA!!

  L’AMPA de la nostra escola es vol sumar a la campanya anual Posa’t la gorra! que organitza l’Associació de nens amb càncer (AFANOC) per a millorar la qualitat de vida d’aquests nens i nenes durant les seves estades a l’hospital, en la seva evolució psicosocial i, també, per al manteniment de la nostre ...

 • Posem guapa l’escola

  17 d'octubre de 2014

  IV Jornada d’arranjaments de l’escola.

  Dissabte, 25 d’octubre de 2014 de 9 a 14h. L’escola necessita el nostre ajut!

  Com sabeu, des de fa uns anys els pressupostos destinats a l’educació pública s’han reduït molt. Aquesta reducció també afecta molt als recursos per al manteniment dels centres, en aquest cas, de la nostra escola.

  Es per això que ...

 • Festa de la Castanyada

  12 d'octubre de 2014

  El proper 31 d’octubre, l’AMPA continuarà la Festa de la Castanyada de l’escola a partir de les 16:30 hores amb un concurs, castanyes, sorpreses, música i moltes coses més.

  I Concurs de caracterització de moniatos i castanyes.

  Us animeu a participar-hi? Fer-ho és molt fàcil, només cal una mica d’imaginació. Per a disfressar moniatos i castanyes podem ...

 • Festes de Montbau 2014

  1 d'octubre de 2014

  Les festes del nostre barri continuen. Fins diumenge, l’organització ens proposa nombroses activitats per a petits i grans. I recordeu que el nostre Gegant Pinós sortirà a la cercavila de diumenge!

  • Divendres: competicions esportives (futbol sala), sopar de carmanyola i karaoke.
  • Dissabte: més competicions esportives (futbol sala, bàsquet, petanca, voleibol i tennis taula), puntaires, ...