captura de pantalla 2012-05-29 a las 21.47.02Dia: dilluns
Horari: de 16’30 a 17’30 hores
Qui són
Going Forward porta 8 anys oferint els seus serveis educatius extraescolars en anglès al CEIP Els Pins, entre d’altres Centres d’Educació Infantil i Primària i Instituts d’Ensenyament Secundari de Barcelona. Proporcionem als alumnes tot el material didàctic necessari per al desenvolupament de l’activitat i lliurem a les famílies un informe trimestral perquè puguin fer un seguiment dels alumnes.
Què ofereixen
Dissenyem activitats d’anglès extraescolar d’acord amb els objectius pedagògics i les línies educatives pròpies del centre. Aquest curs, després del canvi d’equip directiu l’any passat, anirem de la mà de l’escola pel que fa a les programacions i les diferents activitats que realitzem. El fet d’estar en contacte permanent amb l’equip educatiu d’anglès farà molt més eficient l’activitat d’anglès extraescolar. Inclús hem creat un espai en el blog d’anglès de l’escola (After school English) per tal que hi pengem vídeos, cançons, jocs i tot allò que pugui resultar interessant del que fem a les classes.
Objectius didàctics i metodologia
Amb els més petits l’aprenentatge de l’anglès està pensat com un joc. De fet, és un joc. O una cançó. O una manualitat. Volem que els nens es diverteixin a l’aula sense que s’adonin que la llengua vehicular de l’activitat és l’anglès. A través de la motivació dels jocs fem que els nens s’acostumin a unes fórmules comunicatives en anglès, a fer servir el material en anglès i a familiaritzar-­‐se amb una sèrie d’expressions que aniran assimilant. Podem dir que els tres primers anys de contacte amb l’anglès que tindran els menuts seran de descobriment dels colors, animals, xifres, les seves joguines, aliments, parts del cos o material de l’aula, sempre a través d’elements visuals, jocs i cançons. A mesura que es fan grans, anirem introduint aspectes gramaticals que els ajudaran a millorar en les 4 habilitats bàsiques de l’anglès (llegir, escriure, parlar i escoltar). En el cas dels alumnes de primària, també comptem amb el suport de l’equip educatiu del centre per treballar de forma coordinada.

Full d’inscripció de l’activitat d’Anglès.