En la proposta d’activitats extraescolars d’aquest curs 2017-2018 volem donar continuïtat a aquelles activitats que el curs passat van tenir bona acollida i valoració, i incorporem de noves, que treballarem conjuntament amb entitats i/o empreses especialitzades de l’entorn més proper. Pretenem que els trets d’identitat de la proposta d’extraescolars de l’escola siguin:

  • Varietat: fem una aposta per fer una proposta àmplia i variada en tots els àmbits (esports, idiomes, creativitat, cultural…).
  • Homogeneïtat: seguiment presencial d’una coordinació estructural i pedagògica per alinear la proposta amb la línia pedagògica del centre.
  • Treball de valors: demanem als especialistes intervenció pedagògica, no només tècnica de la seva activitat.
  • Valor afegit: col·laborem en la vinculació de l’escola amb el seu entorn. Fem xarxa i generem identitat.
  • Qualitat: associant-nos amb entitats/empreses especialitzades de l’entorn, o cercant personal qualificat per dur a terme l’activitat, amb la creació d’un programa propi de continguts. En el cas de les activitats vinculades a entitats de l’entorn, la proposta permet generar itineraris de continuïtat a l’activitat un cop acaba l’etapa escolar.

 

Inscripcions

Podreu realitzar totes les inscripcions a les extraescolars a la pàgina web http://escoles.fundesplai.org des del divendres 15 de setembre al dilluns 25 de setembre.

Dimecres 27 de setembre us comunicarem l’estat de les inscripcions i aquelles activitats que poden començar a partir del dilluns 2 d’octubre.

 

Criteris admissió

El criteri d’admissió a les activitats extraescolars és:

  1. Soci/a AMPA
  2. Ordre d’inscripció

 

Destinataris

Les activitats extraescolars s’ofereixen a tot l’alumnat de P3 a 6è de l’escola. En el cas dels alumnes de P3, la seva incorporació a les activitats extraescolars nomes podrà fer-se a partir del mes de gener. Durant el primer trimestre els infants de P3 poden inscriure’s a l’activitat de Tastaolletes (veure el detall de les activitats).

 

Durada de les activitats

Les activitats extraescolars comencen la primera setmana d’octubre 2017 i finalitzen el 31 de maig de 2018.

 

Informació

Del 18 al 29 de setembre podeu contactar presencialment amb la coordinació d’extraescolars per a qualsevol consulta, tràmit o dubte que tingueu (ajudar a fer inscripcions, etc.). La trobareu al menjador de l’escola, de dilluns a divendres de 16:30h a 17:45h.

 

Beques activitats esportives

Si voleu informació sobre els criteris i formularis per sol·licitar beca que atorga l’Ajuntament de Barcelona per alguna de les següents activitats esportives que oferim (Piscina, escacs, dansa, futbol sala, sobre rodes), cal adreçar-se a la coordinació d’extraescolars abans del 29 de setembre en els horaris anteriorment esmentats.

Podeu accedir al detall de les activitats a https://escoles.fundesplai.org/escola-pins/extraescolars/