Festa de benvinguda a les noves famílies 

Festa de benvingudaPer a les famílies que comencen el seu itinerari a l’escola -tant si és a P3 com a qualsevol altre curs-, els primers dies de curs estan plens d’il·lusió i bones vibracions.   Són dies de noves coneixences, de nous mestres, d’adaptació a les noves dinàmiques….

Per a facilitar aquest procés, l’AMPA de l’escola organitza una trobada informal minuts després de la sortida a les 16.30 hores, en la que membres de la Junta i representants de les diferents comissions de treball, expliquen com funciona l’associació, quines trobades s’organitzen, quins projectes estan en curs i com les famílies poden participar-hi.

Un petit refrigeri convida a què sigui un espai agradable i informal que té el principal objectiu d’acollir a les noves famílies, de donar-les-hi la benvinguda i d’aclarir qualsevol dubte que tinguin sobre la seva escola.

Festa de la castanyada

Des de l’AMPA, continuem amb la Festa de la Castanyada de l’escola a partir de les 16:30 hores, amb concursos, castanyes, boniatos, xocolatada, sorpreses, música i moltes coses més. I unes castanyeres molt especials…

Montbau Market

Montbau Market, és un mercadet solidari nadalenc organitzat per les famílies i escoles del barri de Montbau per contribuir amb La Marató de TV3 d’aquest any “Malalties Infeccioses“. És una iniciativa que pretén fer moure el nostre barri i participar activament!

Serà el proper 17 de desembre de 2017. De 10h a 13h a la Sala Polivalent de Montbau (C/Domènech i Montaner, 3, 08035 Barcelona)

Hi haurà :

  • Paradetes de joguines, roba, llibres…
  • Taller de manualitats nadalenc
  • Jocs d’enginy
  • Esmorzar popular
  • Cercavila

T’esperem!

Carnestoltes a la Rua de Montbau

L’Associació de Veïns de Montbau organitza la rua de carnestoltes pels carrers del barri.

Totes les famílies que volen participar, ens disfressem amb un mateix tema, i de la ma del nostre Gegant Pinós i de la Colla de Cultura popular de l’Escola fem la rua tots junts. És una bona oportunitat per passar una estona divertida en família!

A més aquest any 2018 hem pogut crear els nostres disfresses amb materials sostenibles!

Gràcies a l’escola ho hem pogut crear a les aules i amb l’ajuda dels pares voluntaris!

 

Festa de la primavera

Festa de la Primavera

A partir d’un tema d’interès per a l’educació dels nostres fills i filles, s’organitza una trobada durant tot un dissabte d’abril o maig en la que s’organitzen activitats, tallers, dinar popular, actuacions, etc.

Festa de fi de curs

Tots el anys quan s’acaba el curs, l’AMPA organitza aquesta trobada familiar amb l’objectiu de passar tots plegats una estona divertida. La festa també té l’objectiu de recordar a les famílies que la seva participació en l’educació dels nostres fills és, especialment en moments de dificultat, una necessitat per a enfortir la seva formació i per a millorar la nostra societat d’ara i de demà.

Captura de pantalla 2014-07-31 a las 23.01.56 Captura de pantalla 2014-07-31 a las 23.02.04 Captura de pantalla 2014-07-31 a las 23.02.10