Festa de benvinguda a les noves famílies 

Festa de benvingudaPer a les famílies que comencen el seu itinerari a l’escola -tant si és a P3 com a qualsevol altre curs-, els primers dies de curs estan plens d’il·lusió i bones vibracions.   Són dies de noves coneixences, de nous mestres, d’adaptació a les noves dinàmiques….

Per a facilitar aquest procés, l’AMPA de l’escola organitza una trobada informal minuts després de la sortida a les 16.30 hores, en la que membres de la Junta i representants de les diferents comissions de treball, expliquen com funciona l’associació, quines trobades s’organitzen, quins projectes estan en curs i com les famílies poden participar-hi.

Un petit refrigeri convida a què sigui un espai agradable i informal que té el principal objectiu d’acollir a les noves famílies, de donar-les-hi la benvinguda i d’aclarir qualsevol dubte que tinguin sobre la seva escola.

Posem guapa l’escola

EscolaguapaD’uns anys ençà, els pressupostos destinats a l’Educació pública s’han reduït molt. Aquesta reducció també afecta molt als recursos per al manteniment dels centres, en aquest cas, de la nostra escola.

Es per això, que cada any, l’equip de l’escola i l’AMPA organitzem conjuntament aquesta trobada familiar amb un doble objectiu: mentre nens i nenes juguen i passen un matí de dissabte a la seva escola, els pares i les mares, tiets, tietes, avis…pintem i fem petits arranjaments molt necessaris per a mantenir l’escola en bones condicions.

Festa de la castanyada

Des de l’AMPA, continuem amb la Festa de la Castanyada de l’escola a partir de les 16:30 hores, amb concursos, castanyes, boniatos, xocolatada, sorpreses, música i moltes coses més. I unes castanyeres molt especials…

Mercat de la joguina [Festa de Nadal] 

Captura de pantalla 2014-06-29 a las 19.25.31

Quan arriba el Nadal organitzem el Mercat de la Joguina on les famílies fem donació de joguines, llibres, etc… en bon estat perquè, amb un preu simbòlic, d’altres famílies se’n beneficiïn de la seva compra. Els diners recollits es destinen al projecte Agenda 21 de l’escola. En aquesta festa també hi ha lloc per a berenars pro viatge de fi de curs dels alumnes de cicle superior, suport a campanyes solidàries… a més, el mateix dia pel matí, l’AMPA convida a un patge reial que visita els nens i nenes més petits per agafar les cartes i sol·licituds que vulguin fer arribar als Reis de l’Orient.

Es tracta d’una festa solidària i una bona ocasió per compartir una estona amb la resta de famílies, mestres i personal de l’escola. El nostre particular mercat de la segona ma ja és una tradició a l’escola.

Carnestoltes a la Rua de Montbau

IMG-20150215-WA0000L’Associació de Veïns de Montbau organitza la rua de carnestoltes pels carrers del barri.

Totes les famílies que volen participar, ens disfressem amb un mateix tema, i de la ma del nostre Gegant Pinós i de la Colla de Cultura popular de l’Escola fem la rua tots junts. És una bona oportunitat per passar una estona divertida en família!

 

Festa de la primavera

Festa de la Primavera

A partir d’un tema d’interès per a l’educació dels nostres fills i filles, s’organitza una trobada durant tot un dissabte d’abril o maig en la que s’organitzen activitats, tallers, dinar popular, actuacions, etc.

Festa de fi de curs

Tots el anys quan s’acaba el curs, l’AMPA organitza aquesta trobada familiar amb l’objectiu de passar tots plegats una estona divertida. La festa també té l’objectiu de recordar a les famílies que la seva participació en l’educació dels nostres fills és, especialment en moments de dificultat, una necessitat per a enfortir la seva formació i per a millorar la nostra societat d’ara i de demà.

Captura de pantalla 2014-07-31 a las 23.01.56 Captura de pantalla 2014-07-31 a las 23.02.04 Captura de pantalla 2014-07-31 a las 23.02.10